В днешния динамичен свят най-важното за една фирма е комуникацията с клиенти, доставчици и партньори. При това тази комуникация трябва да бъде бърза и надеждна. Едва ли има фирма, която да не работи с електронна поща – този начин на връзка се утвърди като най-бързия и удобен за ежедневната оперативна работа.

Но изискванията към електронната поща нарастват все повече и повече – тя трябва да бъде защитена (сега, след влизането в сила на Европейската Директива за Защита на Личните Данни, това дори стана задължително, а не пожелателно), потребителите не искат да получават спам*, бързината на комуникацията е от решаващо значение за вземане на важни управленски решения и така нататък.

В “Квазар” инвестирахме много средства и стотици часове, за да разработим и да предлагаме на клиентите си една уникална за България услуга – хостинг на електронни пощи, ориентиран към корпоративни клиенти.

Какво получавате?

  • представителност – пощите са базирани на вашия домейн (например office@firma.com или ivan.ivanov@firma.com), а не са на публични мейл сървъри (firma@abv.bg или firma@gmail.com);
  • сигурност – комуникацията между вас и пощенския сървър е шифрована с най-модерните криптиращи механизми и ключове;
  • удобство – ползвате имейлите си от всяка точка на света на каквато и да е платформа, при това без значение дали предпочитате специализирана програма (Thunderbird, Outlook, Windows Mail) или просто ги отваряте през браузър;
  • безгрижие – ние се грижим за създаването на нови потребители и настройването на акаунтите на устройствата. При всяка друга хостинг компания може да си регистрирате домейн и да ползвате контролния им панел, за да управлявате услугите, за които сте платили, но трябва да го правите самите вие. А дали сте наясно как да го правите? Едно е да се борите с интерфейса на непознат софтуер, друго е да дадете заявка по имейл или телефон и след десет до тридесет минути новият потребител да започне да работи с пощата си;
  • надеждност – цялата кореспонденция се съхранява на пощенския сървър и се архивира ежедневно. Единственият начин да изгубите кореспонденция е вие лично да я изтриете в рамките на деня на получаването, преди да бъде архивирана през нощта. Затова препоръчваме да разчиствате пощата си редовно, но без да триете писмата от същия ден.

* Тук може да прочетете wiki статия за това какво е спам. Но ако не ви се чете… България е единствената държава в света, реално легализирала спама през 2006 г. чрез Закона за електронната търговия. И дори е предвидена наказателна отговорност за доставчици на публични услуги (Интернет, електронни пощи), които прилагат мерки за спиране на така наречените “Непоискани търговски съобщения”. Така че предварително молим за извинение, ако бъдете атакувани от продавачи на дрехи и хранителни добавки или предложения за необвързващи срещи и изработка на сайтове. Ако тези съобщения ви дразнят, ще ви научим как да ги спирате автоматично, но за съжаление нямаме право да го правим ние.

 

Вече ни се довериха над 100 фирми, а най-големите от тях са:

Списание Amica

Списание Bravacasa

Списание L’Europeo

Q Медия

Европа Транс

Хилд

Ре Енерджи

Инерком

ММ Груп

Хотел “Тетевен”

Ивенти

МТК

Аквагруп

Авес Енерджи

Ресторант L’Avenue

ИК “Лексикон”

Смарт Брокес

Ритъм 4

Инвестиционно-консултантска компания

ТТ Инженеринг