Сайтът е лицето на всяка компания в Интернет. Ето защо е важно той да бъде достъпен от всяка точка на света по всяко време.

И все пак от сайт до сайт има разлики. Някои са чисто представителни (например нашият), докато други представляват цели системи за управление на търговската дейност с възможности за заявки и поръчки. В зависимост от целите, които са поставени пред сайта, ние ще подберем оптималните място и план за хостинг, от които имате нужда.

Като комплимент към клиентите, които са ни доверили хостинга и управлението на корпоративните им електронни пощи, предоставяме безплатен хостинг на техните презентативни сайтове на нашия сървър за споделен хостинг. Това се прави с цел да се избегне плащането на два хостинга (веднъж за пощите при нас и втори път за сайта при друга хостинг компания). От друга страна ако сайтът на клиентите представлява електронен магазин или ERP система, той се хоства на сървър с гарантирани ресурси и цената на хостинга се определя в зависимост от необходимите за работата на сайта ресурси.